Milieuschadeverzekering Genemuiden

Heeft uw bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kunt u onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld als er brand is geweest. Uw opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan uw pand en uw goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater.


De kosten van milieuschade lopen snel op. Het gaat vaak niet alleen om de saneringskosten, maar ook om alle kosten die moeten worden gemaakt om de sanering mogelijk te maken. Het opbreken van straten of trottoirs bijvoorbeeld. De kosten van een milieuschade lopen daarom al snel in de tienduizenden euros! De milieuschadeverzekering dekt de kosten het opruimen én de consequenties hiervan.


Milieuschade verzekering: ook voor bedrijfsschade

Ook de kosten van onderzoek en in de meeste gevallen tevens de eventuele bedrijfsschade worden gedekt door de milieuschade verzekering. Wat voor u de beste polis is, hangt af van veel factoren. Wij helpen u graag om de ideale milieuschade verzekering voor uw bedrijf samen te stellen.


Voordelen van de milieuschadeverzekering

  • Dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan.
  • Vergoedt tevens onderzoekskosten en eventuele bedrijfsschade.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw milieuschade verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.


Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De milieuschadeverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan

Meer informatie