Met de extra kostenverzekering snel weer aan de slag na een calamiteit

Als u na bijvoorbeeld een brand uw bedrijfsprocessen voort moet zetten op een andere locatie, brengt dat veel extra kosten met zich mee. De extra kostenverzekering vergoedt de extra kosten van uw tijdelijke bedrijfspand en de apparatuur die u moet huren. Zo kunt u weer snel herstarten.


De extra kosten verzekering is met name bedoeld voor ondernemers die aan een bescheiden investering genoeg hebben om hun werkplek te herstellen. Bijvoorbeeld als u geen eigen bedrijfspand nodig heeft om uw omzet te kunnen continueren.


Extra kosten verzekering of andere oplossing?

De extra kostenverzekering verzekert echter geen omzetderving. Mocht een grote schade ook invloed hebben op uw winst, dan is een bedrijfsschadeverzekering wellicht beter geschikt voor uw situatie. Twijfelt u welke polis het beste bij u past? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Voordelen van de extra kostenverzekering

  • Dekking van de tijdelijke kosten ten behoeve van de herstart van uw werkzaamheden.
  • Geschikt voor ondernemers die geen eigen bedrijfspand nodig hebben voor hun activiteiten.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw extra kosten verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.


Bundel uw bedrijfsverzekeringen

De extra kostenverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie